Driftsavtale for fysioterapeut

Om stillingen:

Søknadsfrist:  03. august 2024

Kontaktinfo:  Lars Kongssund, Fysioterapeut;
Telefon:414 42 100 
E-post: post@efys.no

Jon Iver Fougner,
Kommuneoverlege,
Telefon:+47 902 19 873

Søk på stillingen

En av våre fysioterapeuter blir pensjonist etter 44 år i kommunen og vi trenger en etterfølger.

Driftstilskuddet er lokalisert til Elverum fysioterapi som ligger i Amfi kjøpesenter, sentralt i Elverum. Instituttet flyttet inn i nye lokaler for fire år siden. Det er seks fysioterapeuter med kommunal driftsavtale som er knyttet til senteret, og som drives som et DA. Derav fem med 100 prosent driftstilskudd og ett med 60 prosent. Tidspunkt for overdragelse er 1. januar 2025. 

Arbeidsoppgaver

Vi søker en erfaren allmennfysioterapeut. Kommunen har spesielt behov for å kunne bistå eldre innbyggere til å bo hjemme i egen bolig så lenge som mulig. For å mestre det, trenger innbyggerne hjelp til opptrening etter sykdom og skade, bistand til å mestre kroniske tilstander, trene bevegelighet og styrke og få råd om hvordan man unngår skader i framtida og det vil være viktige arbeidsoppgaver. 

Kvalifikasjoner

Du må ha autorisasjon som fysioterapeut, ha faglige kvalifikasjoner som passer med arbeidsoppgavene slik det er beskrevet over. Erfaring vektlegges. 

Personlige egenskaper

Du må være fleksibel og kunne samarbeide godt med de andre kollegene på instituttet samtidig som du i det daglige arbeidet med pasientene må ha evne til å arbeide selvstendig.

Oppgi HPR-nummer og tre referanser i søknaden. 

Vi tilbyr

Overdragelsen av hjemmelen følger det som er avtalt i ASA 4313. Ved eventuell intern tildeling blir det ledig et driftstilskudd på 60 prosent. Informer i søknaden om du eventuelt søker dette driftstilskuddet.

Arbeidsgiver: Elverum kommune 
Sted: Elverum 
Stillingstittel: Driftsavtale for fysioterapeut 
Stillinger: 1 
Heltid / Deltid: Heltid 
Ansettelsesform: Fast 
Stillingsprosent: 100

Powered by Labrador CMS