Veletablert 100% fysioterapistilling i tverrfaglig klinikk

Eureka Trondheim

Om stillingen:

Eureka Trondheim, Vegamot 4B, 7049 Trondheim. Tlf. 73 82 10 50.

CV og søknad sendes:

kiropraktor@godrygg.no

Vi søker en sporty fysioterapeut til en 100% stilling snarest.

Vi er en framtidsrettet tverrfaglig klinikk med fysioterapeut, kiropraktor, yogainstruktør og sekretær i 90% stilling. Du vil ha topp moderne treningssal inkl redcore slyngeoppsett og eget kontor med behandlingsbenk. Din fargerike hverdag vil bestå av behandling hands-on, treningsveiledning, rådgivning og redcore slyngediagnostikk. Vår fysioterapeut som er videreutdannet innen diagnostisk UL vil gå ut i svangerskapspermisjon i april 2023, det er derfor ønskelig at du kan jobbes inn i den rollen også.

Dine pasienter kommer direkte til deg, via andre terapeuter og forsikring. Pasientgruppen er i alle aldre og en del idrettsrelatert. Det vektlegges tverrfaglig samarbeid og et morsomt sosialt miljø. Klinikken har en idrettslig profil og det er ønskelig at du har videreutdanning/kurs innen idrettsmedisin. Det er ikke kommunalt driftstilskudd. Klinikken er på helsenett og bruker Physica.

Eureka Trondheim holder til på Moholt og er en sporty gjeng gladlakser som er like mye venner som kollegaer. Trivsel og fagintegritet står i høysete. Flere av Norges fremste idrettsutøvere søker vår faglige ekspertise, men vi ser også Olga på 80 og Petter på 5 =D

Våre behandlingsmetoder er basert på forskning og klinisk erfaring innen nerve-muskel- og skjelettsystemet. Vi jobber for å fremme et helhetlig helsetilbud gjennom fysioterapi, kiropraktikk, yoga, kosthold, bevegelse og stressmestring.

CV og søknad sendes pr mail til kiropraktor@godrygg.no

Eureka Trondheim, Vegamot 4B, 7049 Trondheim.

Tlf: 73 82 10 50.

Powered by Labrador CMS