100% driftsavtale for fysioterapeut

Ringebu kommune har ledig 100 % driftsavtale for kurativ fysioterapi fra 01.01.2020.

Om stillingen:

Søknadsfrist : 04.10.2020

Søknaden merkes med saksnr.: 20/5219

Evt. spørsmål kan rettes til avdelingsleder Marit Listad på

tlf.: 970 45 124 eller mail [email protected]

Nettsted: https://www.ringebu.kommune.no

Den ledige hjemmelen skal knyttes til Freskus frisklivsenter. Hjemmelen har tidligere vært en del av Vålebru fysikalske institutt.

Freskus er at kommunalt trenings og frisklivsenter i Fåvang sentrum. Senteret er tilrettelagt for alle brukergrupper og har medlemmer i alle aldere. Driftsavtalen er tilknyttet senteret ved at Ringebu kommune stiller med lokaler og treningsutstyr mot månedlig husleie.

Kvalifikasjoner:

Søkere må være offentlig godkjente fysioterapeuter og må beherske norsk både skriftlig og muntlig.

Søker må ha kompetanse innen allmenn fysioterapi bl.a. eldre, nevrologi, rehabilitering og innen sammensatte/komplekse langvarige smerter og plager.

Det er positivt om søker har erfaring med forebyggende helsearbeid samt behandling i grupper.

Personlig egnethet vektlegges, herunder gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, nytekning, selvstendighet kombinert med fleksibilitet, interesse for faglig og tverrfaglig utvikling. Videre er det viktig at søkere behersker data som kommunikasjons- og dokumentasjonsverktøy.

Tildeling av hjemmel skjer i henhold til ASA 4313. Avtalen reguleres av den til enhver tid gjeldende ASA 4313 og ASA 4303.

Evt. spørsmål kan rettes til avdelingsleder Marit Listad på tlf.: 970 45 124 eller mail [email protected]

Søknadsfrist : 04.10.2020

Søknaden merkes med saksnr.: 20/5219

Ufullstendige søknader vil bli returnert. Kun søknader som er lagt inn elektronisk eller utfylt på skjema vil bli vurdert. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å ikke bli ført opp på søkerlista. Søker vil bli varsla om dette på forhånd.

Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. For yrker som krever det, må det foreligge tilfredsstillende politiattest før tiltredelse. Du kan søke stillingen ved å gå inn på www.ringebu.kommune.no og klikke på fanen ”selvbetjening” og ”søknad på stilling”.