Tidsskriftet Fysioterapeuten søker journalist og desksjef

100% stilling

Om stillingen:

Søknadsfrist: 5. juni 2022

Kontaktinfo: Ansvarlig redaktør John Strupstad, js@fysio.no,
tlf. 926 24 206

Søk på stillingen

Dette er journalistjobben for deg som er genuint interessert i å skrive om fysioterapirelevant forskning, helsepolitikk, fysioterapeuters praksis og økonomiske betingelser.

Vi er på utkikk etter deg som er samfunnsengasjert, liker høyt tempo, ønsker å jobbe både med nyheter til nett og reportasjer til papirutgaven, og som ikke er redd for utfordringer.

Desksjef-funksjonen består blant annet av å ta våre saker ut på nettsiden, fronte og dele i sosiale medier.

Om oss:

Fysioterapeuten er Norges største og mest leste tidsskrift for fysioterapeuter i Norge. Tidsskriftet ble startet i 1936 og sendes til alle medlemmer av Norsk Fysioterapeutforbund (NFF), og en del abonnenter. Fysioterapeuten er et tellende vitenskapelig tidsskrift.

I 2022 har vi sju utgivelser på papir. Vårt nettsted www.fysioterapeuten.no er en åpent tilgjengelig nettside, og har om lag 12.000 brukere i uken. Siden oppdateres med nyheter og/ eller fagstoff daglig. Fysioterapeuten kommer også ut som e-blad, og vi har vår egen podkast som kommer med en episode hver måned.

Fysioterapeuten er medlem av Fagpressen og redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Redaksjonen har tre medarbeidere og en forskningsjournalist i 50% stilling.

Fysioterapeuten holder til i Kirkegata 15, Oslo, sammen med NFFs sekretariat.

Vår utgiver er Norsk Fysioterapeutforbund (NFF). NFF er et fag- og profesjonsforbund med over 10.000 medlemmer, fordelt på ansatte og selvstendig næringsdrivende fysioterapeuter og studenter.

Våre forventninger til deg:

  • Du har journalistutdanning og journalistisk erfaring.
  • Du har kunnskaper om og interesse for helserelatert forskning, helsepolitikk og helsetjenester.
  • Du skriver godt, er nøyaktig og tar gode bilder til dine egne saker. Det er en fordel om du også kan filme/lage korte videosnutter. Du har kunnskap om hvordan bruke sosiale medier som journalistisk virkemiddel.
  • Du må se det som en positiv utfordring å skrive for fysioterapeuter.
  • Du er en lagspiller som behersker å jobbe selvstendig.
  • Du er uredd, nysgjerrig og kreativ.
  • Du behersker norsk, muntlig og skriftlig, meget godt.
  • Du har en god presseetisk refleks.

Når du jobber for Tidsskriftet Fysioterapeuten, får du varierte dager med mange baller i luften. Du publiserer daglige nyhetssaker til nett. Samtidig fordyper du deg i saker til papirutgaven. Du jobber tett med kollegene i Tidsskriftet og har samtidig en svært bred kontaktflate blant engasjerte fysioterapeuter over hele landet. Du får lære mye om fysioterapifaget, og belyser saker fra flere vinkler.

Vi tilbyr fleksibel arbeidstid, gode pensjons- og forsikringsordninger, trening i arbeidstiden og fri mellom jul og nyttår, samt i påskehøytiden. Lønn etter avtale.

Ta kontakt i dag

Dersom du ønsker mer informasjon eller ønsker å ta en uforpliktende prat, ta gjerne kontakt med ansvarlig redaktør John Strupstad: js@fysio.no, tlf. 926 24 206.

Kortfattet søknad og CV sendes på e-post til js@fysio.no.

Søknadsfrist: 5. juni 2022.

Powered by Labrador CMS