Psykomotorisk Fysioterapeut - 100% driftstilskudd

Om stillingen:

Om stillingen:

Søknadsfrist: 2. april 2024

Kontaktinfo:  Hans Martin F. Helgesen, Avdelingsleder,
Telefon:+47 909 47 504

Søk på stillingen!

Ledig driftstilskudd/avtalehjemmel på 100% innen psykomotorisk fysioterapi tilknyttet Fysioterapi Osebro, Storgata 174, 3915 Porsgrunn. Tilskuddet er i størrelsesorden 100 % /36t. 45 uker /år.

Om Fysioterapi Osebro: 

Fysioterapi Osebro har bestått av 2 driftstilskudd på 100% knyttet opp mot allmenn fysioterapi og manuell terapi. Manuellterapeuten går av grunnet alder og det tilskuddet lyses nå ut som psykomotorisk fysioterapi. Fysioterapi Osebro ble etablert i 1990 av 2 fysioterapeuter. Det har tidvis jobbet 3 fysioterapeuter på instituttet med blant annet 2 manuellterapeuter. Instituttet ligger idyllisk plassert ved Porsgrunnselva og består av 2 behandlingsrom, en treningssal og et resepsjonsområde. Det er forventet at fysioterapeuten som får tilskuddet overtar eksisterende leieavtale og bidrar inn i felleskostnadene knyttet til instituttet. Fysioterapeutene på instituttet har drevet hver sin praksis som enkeltmannsforetak.

Om Porsgrunn kommune:

Porsgrunn kommune har totalt 17 årsverk fysioterapeuter med driftstilskudd/avtalehjemmel fordelt på 24 personer. Fysioterapeuter med driftstilskudd/avtalehjemmel inngår som en del av kommunens helsetilbud. Avtalefysioterapeuter og kommunale fysioterapeuter bruker felles prioriteringsnøkkel. Prioriteringsnøkkelen omfatter alle innbyggere i Porsgrunn kommune. Hensikten er å sikre et likeverdig tilbud til befolkningen i tråd med målsetningen for tjenesten. Vi ønsker at fysioterapeuten kan bidra til utvikling av fysioterapitjenesten i kommunen og ved instituttet i samarbeid med kommunal fysioterapitjeneste. Tverrfaglig samarbeid og særlig med kommunale ressurser prioriteres for å få til gode overganger mellom kommunale tjenester og privat praksis.

Arbeidsoppgaver

  • Utøve psykomotorisk fysioterapi i tråd med kommunens prioriteringsnøkkel
  • Den aktuelle hjemmelen vil være øremerket psykomotorisk fysioterapi. Praksisen skal ha et åpent behandlingstilbud til pasienter som oppsøker og henvises til vurdering og behandling hos psykomotorisk fysioterapeut.
  • Ny hjemmelsinnehaver skal utøve sin fysioterapipraksis i henhold til relevant helselovgivning og på de vilkår som fremgår av ASA 4313 slik den til enhver tid lyder.
  • Fysioterapeuten skal samarbeide tett med andre aktuelle instanser, herunder fastlege og NAV i forbindelse med oppfølging av sykmeldte.
  • Fysioterapeuten skal følge pasienten på de arenaer som er nødvendig for et planlagt pasientforløp med god og helhetlig oppfølging. 
  • Det forventes at fysioterapeuten ønsker å bidra aktivt ved instituttet, både faglig og sosialt.

Kvalifikasjoner

  • Fysioterapeut med norsk autorisasjon og fullført videreutdanning i psykomotorisk fysioterapi med godkjent takstkompetanse (A9).
  • Evne til å drive selvstendig næringsdrivende fysioterapipraksis med avtalehjemmel.
  • Bred og relevant erfaring, praksis og kunnskap som psykomotorisk fysioterapeut.
  • Erfaring med flyktninger kan være en fordel.
  • Aktuelle kandidater kan vise til kontinuerlig aktivitet innen faglig utvikling.
  • Det stilles høye forventninger til kandidatenes refleksjon rundt fysioterapeutens rolle og ansvarsområder, samhandling og pasientforløp innenfor aktuelle fagfelt.

Gyldig politiattest må framlegges før tiltredelse. Denne attesten skal ikke ligge ved søknaden.

Personlige egenskaper

  • Engasjert og motivert for psykomotorisk fysioterapi 
  • Strukturert når det gjelder avtaler, arbeidstid, journalskriving mm.
  • Kvalitetsbevisst og ansvarsbevisst når det gjelder pasientens behov og utførelse av forsvarlig fysioterapi
  • Serviceinnstilt når det gjelder de ulike pasientgruppene, samt i samarbeid med kommunens øvrige helsetilbud
  • Profesjonell, men også relasjonsskapende i forholdet terapeut/ pasient
  • Evner og jobbe både selvstendig, men også ha tverrfaglig fokus
  • Være en aktiv bidragsyter på interne fagmøter

Personlig egnethet vektlegges.

Vi tilbyr

Ved tildeling av driftstilskudd vektlegges en samlet vurdering av kompetanse, erfaring og personlig egnethet. Praksisen skal drives i henhold til lov om helsetjenester i kommunen og annen relevant helselovgivning og på de vilkår som fremgår av ASA 4313 slik den til enhver tid lyder. Tildelingen av avtalehjemmelen vil skje på de vilkår som fremgår av ASA 4313. Det forventes at aktuelle kandidater har satt seg inn i de driftsmessige forholdene ved instituttet før man eventuelt takker ja til en ledig hjemmel. Ved inngåelse av driftsavtalen må autorisasjon/bekreftelser på utdannelse/kurs fremvises, samt gyldig politiattest.

Søknadsfrist: 02.04.2024 
Arbeidsgiver: Porsgrunn kommune 
Stillingstittel: Fysioterapeut 
Stillinger: 1 
Heltid / Deltid: Heltid 
Ansettelsesform: Fast

Powered by Labrador CMS